Англійські SIM-карти

Якщо ви хочете купити сім-карти Великобританії, ви потрапили за адресою. Ми займаємося продажами англійських сім-карт за досить вигідними цінами. Всі англійські сімки нові та ніде не були використані!

Як замовити

Щоб оформити замовлення телефонуйте нам за телефоном +38 (097) 9000 174 або ж, пишіть у Telegram або Viber.

Наші британські стартові пакети надані одним із найпопулярніших операторів – Three. У народі просто «трійка». Сімки цього оператора відрізняються якістю та тривалим періодом дії навіть без поповнення або будь-якої іншої активності.

Про оператора

Three — один з 4-х найбільших стільникових операторів у Великій Британії. На його частку припадає майже 40% усіх стільникових користувачів країни. Рівень покриття складає 99%.

Навіщо потрібні іноземні сімки

Як правило, покупці знають, для чого і з якою метою вони купують цей товар. Але якщо ви забрели на сайт випадково, то, можливо, цікавитеся питанням щодо того, навіщо люди хочуть купити англійські сім-карти Three. Відповідь буде дано нижче:

  • Конфіденційність. В епоху тотального стеження «великого брата» багато людей починає уважніше ставитися до особистої конфіденційності, а іноземні сім-картки їм часто допомагають у цьому питанні.
  • Для роботи. Часто сім-карти купуються для реєстрації в різних сервісах, найбільш популярними з яких є PayPal, Ebay, Amazon, букмекерські контори, месенджери та багато інших.
  • Для активації телефонів із UK. Іноді телефони, привезені з Великобританії, можна активувати лише вставивши в нього сімку англійського оператора.
  • Для зв’язку із бізнес-партнерами. Часто місцеві сім-карти пропонують на найвигідніші послуги зв’язку із закордоном, тому для багатьох вигіднішим варіантом є купівля британської сімки. Особливо це є актуальним, якщо ви щось продаєте на популярних британських торгових майданчиках.

Поширені запитання

  1. Як активувати сімку? Для активації потрібно просто вставити сімку в телефон, вимкнути його, а потім знову увімкнути.
  2. Чи можу я прийняти SMS від месенджерів? Так! Англійські сімки ідеально підходять не тільки для реєстрації в месенджерах, але і для прийому смс з будь-яких джерел.
  3. Як довго карта залишатиметься активною? Зазвичай SIM-карта залишається активною протягом 180 днів з моменту останнього поповнення або списання коштів (якщо картка не поповнювалася, то відлік потрібно вести з дня активації), але як показує особистий досвід — вона може залишатися активною і на більш тривалий термін.
  4. Я легко вставлю її у свій телефон? Формат сімки має три стандарти: звичайна сімка, мікро та нано. Тому карту можна експлуатувати як на «кнопкових дзвонилках», так і на останніх айфонах.
  5. У яких країнах працює сім-картка? Британський стартовий пакет нашого оператора без проблем працює по всій Європі, а також у багатьох інших країнах світу.

Ціна та доставка

Якщо ви хочете купити англійську сім-карту +44 у нас, то ось що вам потрібно знати про нашу цінову політику та доставку. При замовленні від 20 штук ціна за сімку становитиме 175 грн (детальнішу таблицю цін дивіться у правому блоці сайту або гортайте нижче, якщо ви використовуєте смартфон).

Після вашого рішення купити британську сім-карту ми її відправляємо післяплатою, використовуючи послуги найбільшого вантажоперевізника країни ТОВ «Нова Пошта». Доставку оплачує покупець. Якщо ви хочете заощадити на зворотній доставці грошей, то можете сплатити своє замовлення нам на картку, таким чином вам не доведеться платити за послугу післяплати на Новій Пошті.

Якщо ж ви проживаєте у Києві, то можете під’їхати на адресу та купити сім-карту з англійським номером особисто (самовивіз від 10 шт). Адресу дізнавайтесь за номером телефону +38 (097) 9000 174.

Інші послуги

  1. В наявності є вживані (б/у) англійські сім-карти за нижчою ціною (наразі недоступно, всі сімки нові). Сервіси, в яких використовувалися сімки, уточнюйте за телефоном або телеграмом.
  2. Можлива також послуга віддаленого прийому SMS на нашу британську сім-карту.