Купити сім-карту Німеччини Vodafone

Українські користувачі досить часто набувають сім-карток інших країн. Нині одним із найбільш затребуваних напрямів є Німеччина. Картку можна використовувати для спілкування з рідними, які опинилися за кордоном, ведення бізнесу або банальної анонімності під час роботи в інтернеті.

сім-карта НімеччиниКупити сім-карту Німеччини ви зможете на сторінках нашого сайту. Ми пропонуємо придбання карток на максимально вигідних умовах. Важлива перевага співпраці з нами полягає в тому, що ми можемо надати вам практично необмежену кількість сім-карток за лояльною ціною.

Щоб оформити замовлення, просто дзвоніть нам за телефоном +38 (097) 9000 174 або ж, пишіть у Telegram чи Viber.

Вартість sim-карт, як і було сказано вище, є досить доступною:

  • 1-3 шт. — 800 грн
  • 4-9 шт. — 750 грн
  • 10-99 шт. — 650 грн

Ми дбаємо про своїх клієнтів з моменту замовлення до отримання товару, тому гарантуємо, що ви отримуєте повністю робочу активовану сім-карту – достатньо купити німецьку сім-карту, встановити її у ваш смартфон, а потім почати користуватися послугами зв’язку. Більше того, досить довгий час поповнювати картку взагалі не доведеться.

Які сім-карти з Німеччини ми пропонуємо

Своїм клієнтам ми пропонуємо купити сім-карту Німеччини в Україні від одного з найулюбленіших та найшанованіших операторів – Vodafone.

Історія «Водафон» починається у Великій Британії – компанію заснували в 1983 році, а вже через два роки було здійснено перший дзвінок за допомогою стільникового зв’язку оператора. З того часу Vodafone почав завойовувати ринок і заслуговувати на повагу, любов споживачів.

Вони чудово вийшло зайняти своє місце під сонцем в плеяді операторів стільникового зв’язку. На сьогоднішній день Vodafone – оператор із найбільшою кількістю користувачів по всьому світу (крім Китаю, де розвинені лише місцеві постачальники зв’язку). Наразі Vodafone представлений у 21 країні світу, а ще у 40 країнах вони уклали партнерства з локальними операторами зв’язку.

Зв’язок від Vodafone завжди на висоті, а тарифи дуже доступні і багаті – ви отримуєте багато хвилин для дзвінків і гігабайтів інтернету на місяць.

Переваги сімок від Vodafone

Багато наших клієнтів зупиняють свій вибір саме на картах Vodafone для дзвінків до Німеччини з таких причин:

  • купити сім-карту НімеччиниЗручні та гнучкі тарифи. Кожен користувач має можливість підібрати тариф, який найбільше відповідатиме його вимогам. Якщо вам важливіше інтернет, ви можете віддати перевагу варіант з 10-20 Гб на місяць. Якщо важливіше дзвінки, можна підібрати тариф із великою кількістю хвилин на інші оператори.
  • Повний безліміт на дзвінки всередині мережі. Ви можете дзвонити іншим абонентам Vodafone безкоштовно, спілкуючись стільки, скільки потрібно вам.
  • Немає необхідності укладати договір. Багато хто не хоче офіційно купувати сім-карти в Європі, тому що це часто вимагає укладання договору з оператором. Придбання сімок на нашому сайті має на увазі те, що ви користуєтеся зв’язком анонімно, не надаючи відомості про себе будь-кому.
  • Максимально простий контроль над своїми витратами. Vodafone мають свій фірмовий додаток, де ви можете відстежувати залишки за хвилинами та гігабайтами, поповнювати рахунок, а також розпоряджатися бонусними засобами, які зараховуються користувачам Vodafone регулярно.
  • Зв’язок від Vodafone підтримується у всіх куточках світу – починаючи країнами Сходу та закінчуючи Америкою.

А ще у вас буде відомий номер телефону зі зрозумілими числовими кодами, тому ні в кого не виникне питань із цього приводу.

Також рекомендуємо звернути увагу на стартові пакети Англії. Які нічим не відрізняються у роботі від німецьких сімок, але при цьому мають більш лояльну ціну.

Для чого знадобиться німецька сімка Vodafone

Купити німецьку сім-карту в Україні ви можете на сторінках нашого сайту під різноманітні завдання:

  1. Анонімність та конфіденційність для співробітників, які займаються ІПСО або OSINT. Велике значення для успіхів нашої країни у війні мають інформаційні операції, спрямовані на супротивника, а також аналітика даних із відкритих джерел. Все це краще робити анонімно.
  2. Бізнес-листування та дзвінки в інші країни. Якщо ваш бізнес зараз знаходиться за кордоном, краще купити сім-карту Німеччини для надійної та зручної комунікації.
  3. Робота з платіжними сервісами, які є недоступними в Україні. Хоча на наш ринок заходить все більше і більше зарубіжних сервісів для переказу та накопичення коштів, деякі все ще не можна використовувати від імені українського користувача.
  4. Подорожі чи поїздки з волонтерською метою за кордон. Якщо ви регулярно буваєте за кордоном, найзручніше не переплачувати за роумінг, а купити сімку будь-якої європейської країни. Наприклад, Німеччини.
  5. Активація мобільних телефонів. Бізнеси, пов’язані з продажем смартфонів, можуть використовувати сім-карти для активації девайсів.

Співробітники нашого магазину готові допомогти вам та відповісти на будь-які питання, пов’язані з використанням німецьких сім-карток в Україні чи за кордоном.