Шведські сім-картки купити можна у нас!

Шведська сім-карта – корисне придбання не лише для мешканців Швеції, а й для українців. Особливою популярністю вони користуються у бізнесменів, людей, які працюють на зарубіжних сервісах закупівель та продажів, мандрівників та любителів максимального захисту даних під час обміну повідомленнями, спілкування телефоном або месенджерами.

Щоб оформити замовлення, просто дзвоніть нам за телефоном +38 (097) 9000 174 або ж, пишіть у Telegram чи Viber.

На сторінках нашого сайту ви можете купити шведську сім-карту за вигідним прайсом. Нашим покупцям ми пропонуємо покриття від Telia, Tele2, Telenor, «Трійки» – це найпоширеніші оператори, вишки яких розташовані у всіх країнах Європейського Союзу, а також за його межами. Основним напрямом нашої роботи є сім-картки від шведського оператора COMVIQ.

Вартість SIM-картки

Щоб картка приїхала до вас готова до роботи і не вимагала жодних маніпуляцій, ми поповнюємо рахунок на 45 крон, перш ніж поставити їх клієнтам. Без поповнення картки не будуть активними. Чим більше сімок з Швеції ви купуєте, тим дешевше коштує кожна з них.

  • При купівлі однієї – 500 грн.;
  • При покупці двох або трьох – 450 грн.;
  • При покупці від чотирьох до дев’яти – 400 грн.;
  • При купівлі понад десять сімок – 350 грн.

Купити шведську сім-карту «голу» неактивну обійдеться вам дешевше, проте для роботи з нею вам знадобиться поповнити рахунок за допомогою валюти Bitcoin. Наші консультанти за телефоном +38 (097) 9000 174, підкажуть точний price на дану послугу та підкажуть, як здійснити поповнення рахунку.

Чому саме COMVIQ

Шведські сім-карти цього оператора ідеально підійду для різних завдань з тієї причини, що COMVIQ підключається до вишок відразу кількох великих європейських операторів, а саме:

  • Telia. Велике покриття досягається завдяки величезній кількості вишок у всіх країнах Європи, які роздають 2G, 3G, LTE;
  • Tele2. Цей оператор широко поширений у країнах Європейського Союзу, тому гарантує відмінне покриття для дзвінків, повідомлень та використання мобільного інтернету;
  • Telenor. Це норвезька компанія, яка надає послуги мобільного зв’язку. За невеликі гроші Теленор пропонує високоякісне покриття у країнах Скандинавії, Європи.

Яка вигода від придбання європейської сім-картки

Придбання іноземної сім-карти (а саме шведської) відкриває перед вами безліч нових можливостей. Навіщо зазвичай купують шведські SIM-ки?

  • Робота з месенджерами. Будь-які листування з максимальним збереженням даних будуть доступні після придбання шведської сім-карти. Ви можете не переживати про конфіденційність при спілкуванні з клієнтами, продавцями, а також близькими та друзями;
  • Конфіденційність. Дзвінки та повідомлення, що здійснюються за допомогою COMVIQ, не відстежуються локальними службами зв’язку, тому ваші дані та інформація про листування не можуть бути надіслані третім особам. Ви також можете дзвонити анонімно – номер телефону іноземного оператора навряд чи буде знайомий адресатам;
  • Для ділових дзвінків та листування. Багато наших замовників ведуть бізнес за кордоном або співпрацюють із дилерами, покупцями в інших країнах. Для комфортного та недорогого спілкування краще купити сім-карту Швеції, ніж користуватися вітчизняною та переплачувати за послуги роумінгу;
  • Для активації іноземних девайсів. При ввезенні в нашу країну гаджетів, зроблених для використання в інших країнах, потрібно провести активацію облікового запису на іноземні номери телефону;
  • Для зв’язку із родичами за кордоном. Якщо ваші рідні живуть за кордоном і ви вважаєте за краще дзвонити їм по телефону або надсилати повідомлення, то іноземна сім-картка зі Швеції стане чудовим посередником у вашому спілкуванні.

Получить дополнительные консультации по поводу использования шведских симок вы можете, связавшись с нашими операторами.

Поширені запитання

Нижче ми відповідаємо на найпопулярніші запитання наших клієнтів.

  • Чи працюватимуть Сім-карти зі Швеції в Україні? Так, звичайно, послуги зв’язку будуть доступні у більш ніж 60 країнах світу.
  • Як активувати шведську сім-карт?. Для цього її потрібно поповнити у сумі від 45 крон. Ми можемо зробити це самі, проконсультувати вас, як це зробити самостійно.
  • Чи можна використовувати месенджери? Звичайно! Всі наші клієнти успішно користуються програмами для зв’язку за допомогою sim-ок, що поставляються нами.
  • Як довго карта активна? Активність картки зберігається 180 днів, продовжуючись після кожного внесення коштів на рахунок.
  • Чи можна помістити сім-карту у старий смартфон? Так, це стандартні сім-карти, які можна «видавити» для міні- та нано-роз’ємів.

Як оформити замовлення

Якщо ви хочете купити шведську сім-карту, то для оформлення замовлення ви можете написати нам в месенджері або ж зателефонувати нам за телефоном +38 (097) 9000 174. Ми відправимо замовлення новою поштою післяплатою або за передоплатою на рахунок.

Якщо якісь моменти залишилися для вас незрозумілими або виникли нові питання, звертайтесь до нас, ми з радістю відповімо на всі запитання та надамо консультацію щодо підбору сім-картки зі Швеції.