Купити англійські сім-карти в Україні

Ми надаємо якісні англійські сімки одного з найпопулярніших операторів стільникового зв’язку у Великій Британії – Three. Купити англійські сім-карти в Україні, а саме, у місті Києві, ви можете у нас!

Щоб оформити замовлення, просто дзвоніть нам за телефоном +38 (097) 9000 174 або ж, пишіть в Telegram чи Viber.

Активація британської сімки

Сімки дуже прості у використанні, активація займе у вас не більше кількох хвилин. У моменти особливого навантаження мережі активація може зайняти більш тривалий час, але таке трапляється досить рідко, і навіть у цьому випадку результат буде досягнутий – ваша сім-карта незабаром без проблем активується.

Акцентую увагу на тому, що сімку МОЖНА активувати в Україні! Легенди про те, що сімку можна активувати лише в країні, що її випускає, – лише легенди! Більшість сім-карток можна активувати практично в будь-якій країні. За винятком, потрапляє лише дуже невеликий список країн, і країн СНД у ньому немає.

Щоб активувати сім-карту, потрібно просто вставити її в телефон, отримати два системних повідомлень, а потім телефон перезавантажити. Всі! Тепер британська сімка готова до використання під будь-які ваші потреби.

Доставка

Нагадую, що купити англійські сім-карти в Україні ви можете перебуваючи абсолютно в будь-якому місті, але якщо ви знаходитесь у Києві, то у вас є можливість під’їхати на адресу та забрати сім-карти особисто. В інші міста сімки можуть бути відправлені Новою поштою, яка є найбільшим і якісним вантажоперевізником країни.

Відділення Нової пошти знаходиться буквально за п’ятдесят метрів від нашого місця нашого перебування, тому ваше замовлення ми відвантажуємо буквально через кілька хвилин після узгодження кількості сім-карток та інших деталей.

Про сім-карти

Нижче я перерахую основні переваги британських сім-карток, на які варто звернути увагу.

  • Швидка активація. Активація сім-карт не доставимо вам жодних проблем. Щоб сімка стала активною досить просто вставити її в телефон, і після прийому двох смс від оператора, перезавантажити його. На цьому все!
  • Довговічність. Ці сім-картки можуть похвалитися досить тривалим терміном дії. Вони будуть активними у вас навіть через рік чи півтора з моменту активації. Сімки інших операторів можуть помирати вже за місяць, але тільки не Three.
  • Не вимагають поповнення. Щоб активувати англійську сім-карту, її не потрібно поповнювати. Надалі сім-карток також не вимагає жодних поповнень.
  • Зручність. Сім-карти мають три формати, що дозволяє їх використання на абсолютно будь-яких стільникових телефонах.
    Просте прийом SMS. Дані сім-карти легко приймають смс абсолютно з будь-яких джерел, будь то месенджери, букмекерські контори, поштові служби або інші сервіси.

Нагадую, що купити английскі сім-карти в Україні досить просто. Всі контактні дані для зв’язку, а також наша цінова політика відображені в лівому верхньому блоці сайту. Якщо у вас залишилися якісь питання або вже готові зробити замовлення, то телефонуйте або пишете! До зв’язку 😉