Купити сім-карти Англії можна тут!

Чи можна користуватись в Україні сім-картами інших країн? Звичайно ж да! На нашому сайті у Вас є можливість купити сім-карту Англії (оператора Three або просто «трійка») за вигідною вартістю.

Щоб оформити замовлення, просто дзвоніть нам за телефоном +38 (097) 9000 174 або ж, пишіть у Telegram чи Viber.

Для чого потрібні іноземні сім-картки

Купити сім-карту +44 можна для наступних завдань:

  • Активація або реєстрація у месенджерах під час перебування у країнах Європейського Союзу чи Англії.
  • Туристичні цілі – плануючи подорож за кордон, краще заздалегідь придбати робочу сімку з недорогими тарифами.
  • Активація смартфонів, привезених із Великобританії та «залочених» під британських операторів мобільного зв’язку.
    Підтвердження банківських операцій через дзвінки чи повідомлення.
  • Реєстрація на Ebay, Amazon, а також отримання розширеного функціоналу PayPal.
  • Налагодження співпраці із британськими бізнес-партнерами. Також, якщо Ви плануєте торгувати на онлайн-платформах за кордоном, краще придбати сім-карту з англійським номером – потенційні клієнти навряд чи захочуть телефонувати на номер іншої країни.
  • Анонімність у месенджерах та соціальних мережах. Ви можете використовувати іноземний номер для реєстрації в WhatsApp, Viber, Telegram та дзвінків. А Ваш номер буде видно у форматі +44*******.

Чому саме Three

Ми пропонуємо нашим клієнтам купити цим картку Three в Україні. Скільки саме цей оператор?

  • Величезна зона покриття (всі європейські країни, а також країни зони-2).
  • Доступні тарифи з великою кількістю гігабайт інтернету, хвилин дзвінків.
  • Можливість дзвонити як усередині країни, так і за кордон.
  • Швидкісний 4G інтернет.
  • Простота у використанні.

Англійська сім-карта, придбана на нашому сайті, буде 100% новою. Але якщо це для Вас не важливо, Ви також можете придбати сімки за зниженою вартістю які вже були у використанні (наразі недоступно).

Як оформити замовлення

Для того, щоб купити англійську сім-карту на нашому сайті, Вам необхідно написати нам на пошту, Телеграм або просто зателефонувати! Після уточнення всіх подробиць ми надсилаємо замовлення Новою Поштою післяплатою.

Якщо Ви не бажаєте переплачувати за наплату, Ви можете надіслати нам передоплату на банківську картку. У такому разі залишиться лише сплатити звичайну доставку за Нову пошту.

Чим більше сім-карт Ви купуєте, тим дешевше вони Вам обходяться (ціна вказана за одну штуку):

  • 1-3 шт. — 275 грн
  • 3-9 шт. — 250 грн
  • 10-19 шт. — 225 грн
  • 20-99 шт. — 200 грн

Також Ви можете замовити карти, що були у використанні – їх вартість складає всього 100 гривень за одну штуку (наразі недоступно). Дізнатися подробиці експлуатації картки колишнім власником Ви зможете за телефоном.

Мешканці міста Київ мають можливість під’їхати до нас в офіс та забрати там своє замовлення. Уточнити час та місце найкраще, зателефонувавши за номером +38 097 9000 174.

Що я отримую при оформленні замовлення

Замовивши у Вас сім-карту з англійським номером, Ви отримуєте анонімний стартовий пакет, який одразу ж готовий до використання. Достатньо вставити сім-карту у свій смартфон та зробити його перезавантаження.

Сім-карти Англії універсальні – Ви можете встановити її як у старий телефон, так і в останні моделі смартфонів, де потрібно micro або nano-SIM.

Використання британської карти пам’яті в Україні є абсолютно законним, безпечним, а замовлення онлайн заощадить Ваш час та кошти!

Додаткові послуги

Крім продажу нових або вживаних англійських сім-карток, ми надаємо послугу віддаленого прийому повідомлень для наших клієнтів (в даний момент послуга недоступна).

Це означає, що SIM-карта знаходиться у нас, на неї приходить вся кореспонденція, а ми негайно надсилаємо її Вам зручним для Вас чином.